Over ons

Een goede vloer is van uitzonderlijk belang in de totale productiviteit en rentabiliteit van industrie, utiliteitsbouw en woningbouw. Een dergelijke vloer moet volledig tegemoet komen aan de wensen en eisen van de klant en dient zich tegelijk volkomen te integreren in zijn omgeving. Het plaatsen van deze vloeren is een technische uitdaging, die met vakmanschap en met toepassing van de juiste materialen, tot een perfect resultaat moet voeren.

Naast technische aspecten (zoals laagdikte, toestand van de ondergrond, enz.) en de economische aspecten (zoals investering, onderhoudskost, enz.) moeten steeds drie factoren gewaarborgd worden om te kunnen spreken van een goede vloer:

  • Duurzaamheid (weerstandsvermogen enz.)
  • Comfort (uitzicht, onderhoud, enz.)
  • Veiligheid (antislip enz.)

Cemart NV biedt hiervoor een innovatieve technologie: Cemart NV is producent van reparatiemortels en zelfegaliserende vloermortels. Dit vloersysteem is speciaal ontwikkeld voor de renovatie, reparatie en egalisatie van verschillende types vloeren waar een hoge weerstand is vereist. Deze mortels zijn toepasbaar op industrievloeren, maar ook voor designvloeren, utiliteitsvloeren en voor de woningbouw.

De vloeibare applicatie van dit materiaal laat toe grote oppervlakten in een zeer korte tijdsperiode aan te brengen, zonder voegen of barsten.

Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt.

Ook het Cemart cementgebonden injectiesysteem is één van de meest innovatieve producten in de bouw- en industriesector. Het werd speciaal ontwikkeld voor de injectie, versteviging en renovatie van alle soorten constructies. De applicatie van het injectiesysteem is een technische uitdaging. De combinatie van ervaren vakmanschap met het juiste materiaal, zal tot het perfecte resultaat leiden.